Pasiruošti ilgajam savaitgaliui ir ypatingam jo meniu padės prekybos tinklas „Lidl“. Kaip ir kiekvieną šeštadienį, pirkėjų laukia geriausi pasiūlymai ir akcijos, kurios leidžia kokybiškais produktais mėgautis ne tik dažniau, bet ir pigiau.
„Superšeštadienio“ metu visose „Lidl“ parduotuvėse šviežios kiaulienos nugarinės kilogramas kainuos tik 3,99 Eur, o aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, 170 g sviesto pakuotę galėsite įsigyti vos už 1,39 Eur.
Panašusturinys
Taip pat nepraeikite ir pro daržovių skyrių, kur šį savaitgalį lietuviškos morkos kainuos net 57 proc. pigiau – už kilogramą mokėsite tik 0,29 Eur. Riešutų mėgėjai taip pat ras puikų pasiūlymą: skrudintų ir sūdytų migdolų „Alesto“ kaina sumažinta 41 proc., tad pakuotė jų kainuos tik 1,35 Eur.
Šį savaitgalį su ypatingomis kainomis maisto produktams lengvai paruošite gausų stalą, kupiną tiek pagrindinių, tiek ir saldžių patiekalų. Kad pietus ar vakarienę planuoti būtų dar paprasčiau, „Lidl“ ekspertai rekomenduoja nustebinti artimuosius kiaulienos suktinukais su gaiviomis morkų ir migdolų salotomis, kurios taps puikiu akcentu prie pagrindinio patiekalo.
Itališko skonio suktinukai su gaiviomis salotomis
Mėsos suktinukai – tai patiekalas, kuris suteikia ne tik sotumo, bet ir jaukumo jausmą, o neretą sugrąžina ir į vaikystės prisiminimus. Siūlome išbandyti itališkais skoniais praturtintus kiaulienos suktinukus: šis receptas neabejotinai nustebins kiekvieną, kas jų paragaus.
Suktinukams reikės:
700 g kiaulienos nugarinės
8–10 riekelių vytinto „prosciutto“ kumpio
8–10 baziliko lapelių
8–10 saulėje džiovintų pomidorų
1 svogūno
2 česnako skiltelių
2 v. š. pomidorų pastos
100 ml vištienos sultinio
100 ml pomidorų padažo
Druskos ir pipirų pagal skonį
Petražolių papuošimui
Šviežių morkų salotų gamybai prireiks:
3–4 vidutinių morkų
2 v. š. skrudintų migdolų „Alesto“
2–3 a. š. alyvuogių aliejaus
Druskos, pipirų ir citrinos sulčių pagal skonį
Pirmiausia paruoškite mėsą. Kiaulienos nugarinę supjaustykite pailgais gabalėliais. Vėliau kiekvieną gabalėlį plonai išmuškite mėsos muštuku.
Ant kiekvieno gabalėlio dėkite po vytinto kumpio riekelę, šviežio baziliko lapelį ir perpus perpjautą saulėje džiovintą pomidorą.
Susukite mėsą su įdaru į ritinėlius ir sutvirtinkite virvele arba mediniais smeigtukais, kad neiširtų kepant.
Toliau pasiruoškite miltų mišinį su druska ir juodaisiais pipirais. Kiekvieną suktinuką apvoliokite šiame mišinyje.
Įkaitinkite gilesnę keptuvę su sviestu ir šiek tiek aliejaus. Apkepkite suktinukus, kol jie gražiai apskrus. Tuomet išimkite juos iš keptuvės.
Toje pačioje keptuvėje pakepinkite smulkintą svogūną ir česnaką. Kai jie taps auksinės spalvos, įmaišykite pomidorų pastą, įpilkite pomidorų padažą ir sultinį. Užvirinkite ir sumažinkite kaitrą.
Grąžinkite suktinukus į keptuvę ir troškinkite padaže, uždengę dangčiu, apie 10 minučių.
Kol mėsa troškinasi, paruoškite gaivias salotas. Nulupkite morkas ir sutarkuokite smulkia tarka. Dubenyje sumaišykite tarkuotas morkas, skrudintus migdolus ir alyvuogių aliejų. Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir, jei norisi daugiau gaivumo, šlakeliu citrinos sulčių.
Paruoštus suktinukus dėkite į lėkštę, užpilkite padažu ir apibarstykite smulkintomis petražolėmis. Šalia patiekite gaivias morkų salotas. Skanaus!
Gardūs, pigūs ir visada laukiami „Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai pirkėjų laukia visose 76 „Lidl“ parduotuvėse 28 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.
Komentuoti